Neem contact met ons op

Algemene service & support informatie voor Document Solutions

Als u interesse hebt in bedieningshandleidingen, garantiekaarten van producenten etc., dan kunt u gebruikmaken van het Sharp downloads:

Voor de Sharp-partners hebben we nuttige informatie gerangschikt op de zakelijke partnerpagina. Als u interesse hebt, klik dan op deze link:

Welke producten uit Sharp's assortiment aan Document Solutions u ook gebruikt en wat de vereisten van uw bedrijf ook zijn: wij willen u graag de ondersteuning bieden die u nodig hebt, precies wanneer u die nodig hebt.

Online Diensten

  • Voor klanten met een huur- of service-contract bieden wij de mogeliikheid om een via Sharp Customer Web servicemeldingen door te geven, toner bestellingen te plaatsen of om de tellerstanden door te geven.

    Via onderstaande button kunt u zich registreren.

  • Voor Sharp klanten met een huur- of onderhoudscontract bieden wij de mogelijkheid om automatisch de tellerstanden te laten versturen. Voor deze dienst worden geen kosten berekend.

Contactinformatie

Technische vragen of ondersteuning

Voor technische vragen of ondersteuning voor uw printer, Multifunctionele Printer en/of bijbehorende software kunt u contact opnemen via:

Telefoon:   (31) 030 – 6359590
E-mail   :  klantenservice@sharp.eu
 

Servicecontract

Klanten met service contract kunnen een service aanvraag ook via onze portal aanvragen:

http://www.sharp.nl/portal