Neem contact met ons op

Document Solutions

Efficiënt. Intuïtief. Veilig.

Werk slimmer, niet harder - altijd en overal

Sharp's toonaangevende portfolio van zakelijke documentoplossingen zijn ontworpen om de manier van werken te verbeteren in elke omgeving: voor kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) tot grote bedrijven en organisaties in de publieke sector.

Ons portfolio van kleuren- en zwart-wit printers varieert van compacte A4-kantoorprinters tot multifunctionele printers (MFP's). Al deze modellen zijn uit te breiden met onze geoptimaliseerde softwareoplossingen die organisaties helpen om de manier waarop zij informatie creëren, verwerken en delen te transformeren.

De printers zijn ontworpen om u te helpen informatie veel sneller te produceren, tijd te besparen en de productiviteit te verhogen. Daarnaast zijn onze printers zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief te gebruiken, overal en op elk apparaat. En de printers houden uw informatie veilig, met de hoogst beschikbare beveiliging verkrijgbaar in de markt. Dit leidde ertoe dat de documentoplossingen van Sharp erkend zijn met de meest prestigieuze awards binnen de branche.

Kantoorprinters

Onze betaalbare en toch uiterst capabele printers, voor persoonlijk gebruik of voor gezamenlijk gebruik in kleine kantoren en werkgroepen, voeren de opdrachten snel en stil uit. Voor grotere kantoren en werkgroepen bieden we een breed aanbod aan zwart-wit en kleuren MFP’s die voorzien in al uw behoeften ten aanzien van printen, kopiëren, scannen, document management en verwerking.

Productieprintsystemen

Onze snelle productieprintsystemen met een robuust ontwerp zijn de ideale keuze voor elke printroom of centrale reproafdelingen (CRD’s). Deze systemen zijn voorzien van een keur aan controllers en kunnen een breed scala aan volledig afgewerkte documenten, brochures en boekjes produceren.

Software Solutions

De veelzijdige en betrouwbare hardware vormt slechts een onderdeel van uw documentenomgeving. Door hier één of meerdere van onze Optimised Software Solutions aan toe te voegen, zult u in staat zijn om de print- en kopieerkosten te verminderen, uw printers en voorraden efficiënter te beheren en de beveiliging te verbeteren.

Awards

Onze documentoplossingen worden voortdurend beoordeeld en getest door een reeks onafhankelijke professionele organisaties. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat we een uitgebreid assortiment van bekroonde MFP's hebben.