Neem contact met ons op

Informatiebeveiliging

Printers en MFP's zijn een essentieel onderdeel van de documentenstroom en bedrijfsprocessen van uw organisatie. Maar als ze niet goed worden beheerd, kunnen ze een potentiële zwakke plek zijn in uw netwerk of gegevensbeveiligingsbeleid. En met de veranderende wettelijke vereisten, zoals de AVG, weten we dat organisaties alle mogelijke hulp en steun goed kunnen gebruiken.

Hoe geavanceerder en meer geïntegreerd MFP's worden, hoe groter het risico voor vertrouwelijke informatie wanneer deze wordt gekopieerd, afgedrukt, gescand of gefaxt. En dat terwijl elk bedrijf verantwoordelijk is voor de bescherming van de gegevens die het heeft over zijn klanten en medewerkers. Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming van de Europese Unie (AVG) volledig van kracht in de hele EU.

Sharp biedt een reeks geïntegreerde beveiligingsfuncties om uw informatie en documenten te beschermen tegen een groot aantal bedreigingen. Wij verschaffen u de tools om uw afdrukbeveiligingsbeleid te controleren en te beheren en helpen u uw vertrouwelijke informatie te beschermen, ongeacht of deze nu via uw netwerk wordt afgedrukt, gekopieerd, gescand, gefaxt, opgeslagen of gedeeld.

Hoe kan Sharp uw organisatie helpen bij de naleving van de AVG?

Sharp biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen die u kunnen helpen bij het naleven van de AVG, inclusief geavanceerde technologie en beveiligingsfuncties die zijn ingebouwd in Sharps MFP-hardware, en softwareoplossingen voor beveiligd afdruk- en documentbeheer.