Neem contact met ons op

Managed Print Services

De Managed Print Services van Sharp is een uitgebreid portfolio van printservices die zijn ontworpen om documentprocessen effectiever en kostenefficiënter te maken door gespecialiseerde printbeheervaardigheden voor u toegankelijk te maken.

Allereerst zorgen deze Services voor een onmiddellijke kostenbesparingen tot 30%*. Dit is nog maar het begin. Onze Managed Print Services gaan verder dan eenvoudige kosten vergelijkingen. Wij creëren efficiëntie, vanaf het moment dat u op 'printen', 'scannen' of 'kopiëren' klikt tot het moment dat u het document pakt, distribueert of opslaat.

Wat is een Managed Print Service?

Het allesomvattende doel van elke Managed Print Service is een gecentraliseerde aanpak om onnodige administratie te elimineren, kosten tot een minimum te beperken en de productiviteit te verbeteren. Printservices kunnen (en moeten) echter variëren naarmate de behoeften van de betreffende organisatie verandert.

Sharps toekomstgerichte Managed Print Services worden geleverd aan de hand van een bewezen vijfstappenproces. Dit begint met een grondige evaluatie van uw onmiddellijke behoeften, aan de hand waarvan samen met u een strategie wordt bepaald.

Printservices op maat

Hoewel elke onderneming anders is, weten onze experts op het gebied van printservices dat iedereen effectiever kan werken met snelle en eenvoudige toegang tot de apparatuur die het beste voldoet aan de behoeften op het gebied van printen, scannen, kopiëren en documentbeheer - waarbij ook de gebruikerservaring positief is.

We analyseren niet alleen hoeveel geld en tijd u aan printwerk besteedt, maar we verdiepen ons ook veel verder in uw daadwerkelijke manier van werken. We bepalen of er Multifunctionele Printers (MFP's) zijn die te weinig worden gebruikt (die het rendement op uw investering beperken) of die te veel worden gebruikt (hetgeen de betrouwbaarheid van MFP’s vermindert).

Al deze en andere kwesties worden onderzocht om een zo optimaal mogelijke Managed Print Service-oplossing op maat aan u aan te beiden die onmiddellijke voordelen oplevert en die zorgt dat u voorbereid bent op de toekomst.

We houden u op koers

U kunt ervan op aan dat onze Managed Print Services naar verwachting presteren omdat we kwartaalrapportages in een eenvoudig te begrijpen formaat leveren met precieze feiten en cijfers. Deze rapportages omvatten niet alleen de totale kosten, maar bevatten ook de details over bijvoorbeeld afdrukken per machine, gebruiker of afdeling – alles wat u inzichtelijk wilt hebben.

Sterker nog, als er iets verbeterd kan worden - bijvoorbeeld door nieuwe processen in te voeren of verouderde apparatuur te vervangen, helpen we u daarbij. Het is een aanpak die voortdurend verbetert en waarbij u kunt vertrouwen op de beste prestaties tegen minimale inspanning en kosten.

Werken op de manier die u het meeste schikt

Alle componenten van de Managed Print Services van Sharp zijn volledig configureerbaar en kunnen te allen tijde worden gewijzigd. Dus hoe u ook wilt werken en of u nu enkele printers of een hele vloot heeft, Sharps Managed Print Services maken het dagelijkse werk eenvoudiger, goedkoper en productiever dan ooit tevoren.

*Bron; Gartner 2013 “Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%"