Neem contact met ons op

Professionele Displays

Van professionele displays voor digital signage tot interactieve displays voor een echte ‘pen op papier’-ervaring: Sharp heeft visuele oplossingen voor iedere behoefte.

Onze professionele displayoplossingen en videowalls zijn ideaal voor elke omgeving waar duidelijke communicatie van complexe informatie essentieel is. Ons grootformaat display brengt uw boodschap over op drukke en veel bezochte locaties zoals winkelcentra en openbare ruimten. Voor de kleinere ruimtes hebben we een reeks visuele bedrijfsoplossingen met afmetingen vanaf 32” (86 cm).

Ongeacht de toepassing, behoefte of omgeving: er is altijd een geschikte display voor u in ons assortiment Visual Solutions.

Interactieve oplossingen

Sharp's interactieve display-oplossingen zorgen voor eenvoudige manier om samen te werken, te communiceren en gevens uit te wisselen. De gebruiksvriendelijke en uiterst snelle touch-prestaties geven gebruikers zelfvertrouwen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun primaire taak. De stijlvol ontworpen software applicaties  passen binnen elke omgeving en kunnen naadloos geïntegreerd worden met bestaande software en hardware. 

Sharp’s Touch Display Link maakt veelzijdige draadloze communicatie en samenwerking met smartphones en andere mobiele apparaten alsook met locaties op afstand mogelijk. Of het nu om een vergaderruimte of klaslokaal gaat: Sharp verandert de manier waarop u uw lessen vormgeeft, samenwerkt en communiceert.

Professionele displays

Onze professionele producten beschikken over specifieke mogelijkheden, waaronder 24/7-gebruik, verticale en horizontale installatie, maar ook uiterst heldere displays met een hoge resolutie voor een optimaal effect onder alle omstandigheden en op alle locaties.

Om ons marktleiderschap op het gebied van LCD-displays uit te breiden, blijven we ons concentreren op de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Zo zorgen we ervoor dat ons uitgebreide assortiment aan innovatieve producten blijft voldoen aan de vereisten van elk mogelijk scenario waarbij professionele displays nodig zijn.

Sectoren & Toepassingen

De professionele display-business vraagt om hoge standaarden in een grote diversiteit van markten en toepassingen. Terwijl elke individuele situatie een specifieke oplossing nodig heeft, is er altijd behoefte aan efficiënte en betrouwbare producten die zijn ontwikkeld om aan de hoge eisen van professionele visuele presentaties te voldoen.

Van de effectieve besluitvorming  in een vergaderruimte tot de uitdagingen die publieke displayapplicaties met zich meebrengen: bij Sharp beschikken we over de ervaring en expertise om innovatieve en toonaangevende oplossingen te ontwikkelen voor een kwalitatief hoogwaardig display voor elk scenario

Met innovatieve, hoogwaardige technologie in combinatie met het streven naar perfectie in alles wat we doen, hebben we er het volste vertrouwen in dat het Sharp Visual Solutions team elke uitdaging in de markt aan kan.

Technologie

Bij Sharp, zijn we trots op onze reputatie als toonaangevende ontwikkelaar en vernieuwer op het gebied van LCD - en touchscreen-technologie. Deze reputatie is verkregen vanwege onze voortdurende inzet en toewijding aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Neem bijvoorbeeld de UV2A-technologie achter onze LCD-schermen, een innovatieve combinatie van gepatenteerde Sharp-technologieën, die een ultrahoog beeldcontrast en beeldresolutie mogelijk maakt. Dankzij een zo efficiënt mogelijk gebruik van achtergrondverlichting zorgt deze technologie ook voor een vermindering van energieverbruik.