Neem contact met ons op

Windows collaboration display

Walk in, Plug in, Work Together

Het Windows collaboration display van Sharp is het interactieve display van de volgende generatie 4K 70 ", dat voldoet aan de specificaties van Microsoft, het display waarmee u onmiddellijk aan uw vergaderingen kunt beginnen.

Het Windows collaboration display van Sharp beschikt over IoT-sensoren die werken met Microsoft Azure Digital Twins om uw vergaderruimtes te monitoren en slim te maken om het gebruik te optimaliseren.

Awards gewonnen door het Windows collaboration display

  • 2019 Top New Technology (TNT) Award for displays. CE Pro and Commercial Integrator magazines.
  • Best New Collaboration Board in the 2019 Best of ISE Awards. rAVe publications.

Altijd slimmer vergaderen

Simpel 'plug and play' met het Sharp Windows Collaboration Display. Met de USB-C-kabel kunt u snel en gemakkelijk verbinding maken, zodat u direct aan de slag kunt.

Waar u ook bent, of u nu in vergaderruimten, directiekamers of trainingsruimten zit, u bespaart uzelf en de deelnemers op afstand ruim 10 minuten* wachttijd bij het opstarten van videoconferenties.  

Met behulp van onze bekroonde capacitieve touch technologie, samen met Skype / Teams gecertificeerde audio en video en met de beschikbare samenwerkingstools zoals Microsoft 365 en Microsoft Teams, worden uw vergaderingen geoptimaliseerd.

* Total Economic Impact™ Study, Forrester Consulting, februari 2016.

Slimmer gebouwbeheer

Met de IoT-sensorhub en een uitgebreide reeks aan meetinstrumenten, kunt u de vergaderomgeving in uw gebouw optimaal beheren, rekening houdende met:

  • Aantal deelnemers
  • Temperatuur en vochtigheid
  • Omgevingslicht
  • Luchtkwaliteitsniveaus

Deze ruimtelijke intelligentie biedt de kans op een beter beheer van verwarming, koeling en ruimteboeking, zodat er een comfortabelere vergaderruimte wordt gecreërd.

Slimmere inzichten

Nieuwe cloudgebaseerde diensten bieden interessante manieren om gegevens te beheren en nieuwe inzichten te krijgen in het beheer van locaties en middelen. De Windows collaboration display-sensormatrixgegevens kunnen worden bewerkt met AI-algoritmen die zijn opgeslagen in de cloud, of eenvoudig worden gereset voor realtime gebruik. Het Azure Digital Twins-platform kan innovatieve abonnementapps bevatten, die informatie bieden voor faciliteitenbeheer, of eenvoudig vergaderruimten comfortabeler maken.

Interesse? Registreer u hieronder, dan wij nemen contact met u op!

loading