Neem contact met ons op

Sharp Solar Energy Solutions

Profiteer van een projectsamenwerking met Sharp.

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen voor milieubewuste stroomproductie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het leveren van zonne-energie-oplossingen is al meer dan 60 jaar de kerncompetentie van Sharp. Tot op heden heeft Sharp wereldwijd al meer dan 50 miljoen geavanceerde zonnepanelen geleverd. Daarmee voldeed het bedrijf aan de behoeften van duizenden internationale klanten op het gebied van zonne-energie.

Vanuit ons Europese kantoor verkopen wij onze zonne-energiesystemen aan installateurs, distributeurs en projectbedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Eindklanten, zoals huiseigenaren of commerciële klanten, kunnen onze zonnepanelen kopen in combinatie met de installatieservice van onze lokale installateurs.

Bewezen technologie

De high-performance zonnemodules uit Sharp's portfolio zijn ontwikkeld voor residentiële, commerciële en vrijeveldinstallaties. Wij passen ons assortiment zonnepanelen voortdurend aan de nieuwste technologieën aan en controleren elke nieuwe technologie vóór gebruik grondig om zo een lange levensduur te garanderen.

We gebruiken uitsluitend kwaliteitscomponenten in en testen onze panelen strenger dan de IEC-normen voorschrijven. Dit betekent dat wij alleen bewezen technologie en zonnepanelen aanbieden die gebouwd zijn voor 30 jaar hoge prestaties. Al onze zonnepanelen hebben een lange lijst van certificaten van gerespecteerde instellingen zoals VDE en TÜV.

De juiste zonnepanelen voor uw zonne-installatie

Wij doen er alles aan om de juiste zonnepanelen voor uw huis, bedrijf of vrijeveldproject te leveren. Selecteer uw installatietype en ontdek waarom Sharp PV-modules geschikt zijn voor u.

Word distributeur of installatiepartner van Sharp

Als PV-distributeur of -installateur hebt u een sterk merk nodig binnen uw portfolio van zonne-energieproducten. Sharp is bij uitstek het PV-merk dat al meer dan een eeuw het vertrouwen van mensen verdient en blijft innoveren binnen diverse verschillende productcategorieën. Ontdek hoe u kunt profiteren van een sterk wereldmerk met een solide assortiment fotovoltaïsche producten en van onze diensten om uw succes te ondersteunen.

Ontwikkel PV-projecten in samenwerking met Sharp

Naast de levering van hardware is Sharp wereldwijd ook actief in de projectbranche. Samen met partners werkt het bedrijf aan de ontwikkeling van zonne-energiecentrales. Wij bieden unieke mogelijkheden aan investeerders, landeigenaren en ontwikkelaars voor de gezamenlijke ontwikkeling van diverse soorten PV-projecten.

Als Japans bedrijf kunnen wij toegang geven tot aantrekkelijke subsidieregelingen van de Japanse regering voor PV-energiecentrales in meerdere landen over de hele wereld. Tegelijkertijd zijn wij beschikbaar voor ongesubsidieerde PPA-projecten met meerdere MW.

Zonnepanelen   |   Ondersteuning op het gebied van zonne-energie   |   Nieuws op het gebied van zonne-energie   |   Over Sharp Solar

Volg SHARP Solar EMEA op LinkedIn    |   Twitter   |   YouTube

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief voor installateurs, distributeurs en projectpartners.