Neem contact met ons op

Zakelijke zonne-energiepartner

Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvangt u binnen 24 uur een introductiemail met uitgebreide informatie over bestellen, betalen, transport en After Sales-service. Wij verkopen onze zonnepanelen zowel aan projectpartners, distributeurs als aan installateurs.

Service waarop u kunt vertrouwen

Wij hechten waarde aan direct contact. U wordt telefonisch nooit van het kastje naar de muur gestuurd. Ons bekwame en toegewijde serviceteam van Duitse ingenieurs is gevestigd in Hamburg en biedt technische ondersteuning in het Engels en Duits. Zij doen er alles aan om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk te adviseren. Hebt u een heel oud type vervangingsmodule nodig? Wilt u flashgegevens downloaden?

Hoe onwaarschijnlijk ook, maar mocht u ooit een klacht hebben, dan kunt u ervan op aan dat u in goede handen bent. Meer informatie over onze service vindt u via onderstaande link.

Maak indruk op uw klanten met ons marketingpakket

Uw succes is ons succes. Het is onze missie om uw bedrijf te ondersteunen bij de marketing van Sharp-producten aan uw klanten. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten om ervoor te zorgen dat u de middelen heeft goed voor de dag te komen. Want als u er succes heeft, dan hebben wij dat ook. Als u vragen hebt over onze marketingdiensten, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem deel aan onze webinars

In onze webinars presenteren wij u de voordelen van onze producten en diensten en maakt u kennis met ons team. U ontvangt ook gloednieuwe marktgegevens voor uw land. Klik op de link om onze webinarkalender te bekijken:

Wat onze klanten over ons zeggen

Word onze officiële zonne-energiepartner

Hebben we u al overtuigd? Mooi! Neem contact op met ons team als u partner wilt worden of als u vragen hebt. We zien ernaar uit om u te leren kennen!

Zonnepanelen   |   Ondersteuning op het gebied van zonne-energie   |   Nieuws op het gebied van zonne-energie   |   Over Sharp Solar

Volg SHARP Solar EMEA op LinkedIn    |   Twitter   |   YouTube

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief voor installateurs, distributeurs en projectpartners.